Izrada besplatnih web stranica sa WordPress CMS-om.

- Prvi dio -

Brizy builder - jednostavan

Izrada web stranice koristeći Brizy, Brizy PRO i Astra besplatna. Ovo je prvi video u kojem se prikazuje instalacija i kako podesiti web straniceu,kako izraditi stranice, izraditi menu, static page, permalinks … U drugome videu ću vam pokazati što će te sve izbisati(ono što vam nije potrebno) te kako završiti izradu web stranice. Ovo je jako brz i učinkovit video jer možete izraditi web stranicu dislovno u 30 minuta i to web stranicu koja će isounjavati svoju svrhu.

Preplatite se na naš YouTube kamnal

Dobrodošli na našu web stranicu! Posvećeni smo tome da vam pomognemo naučiti sve o web stranicama i web dizajnu. Bilo da ste potpuni početnik ili iskusni programer, naši vodiči i resursi osmišljeni su da vam pomognu u stvaranju lijepih, funkcionalnih web stranica. Naši vodiči pokrivaju širok raspon tema, od osnova HTML-a i CSS-a do naprednih tehnika JavaScripta. Također pružamo savjete i najbolje prakse za dizajniranje web stranica koje su optimizirane za brzinu, upotrebljivost i pristupačnost. Uz našu pomoć možete izraditi web stranice koje ne samo da izgledaju sjajno, već i rade dobro i pružaju izvrsno korisničko iskustvo. Osim naših poduka, nudimo i usluge web dizajna. Naš tim iskusnih dizajnera može vam pomoći stvoriti prilagođenu web stranicu koja odražava vaš brend i zadovoljava vaše specifične potrebe. Od dizajna logotipa do izgleda web stranice, možemo vam pomoći stvoriti web stranicu koja se izdvaja od konkurencije. Zahvaljujemo što ste posjetili našu web stranicu i radujemo se što ćemo vam pomoći u postizanju vaših ciljeva web dizajna!

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Izašao je novi video? Preplati se!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top