Lekcija broj 4: Jednostavno završili, kompleksno započinjemo.

Lekcija broj 4:

Jednostavno završili, kompleksno započinjemo. Ove 4 lekcije su napravljene kako bi sebe mogli uvjeriti “ja mogu napraviti web stranicu”. Ovo je jednostavan prikaz, sada krećemo sa izradom kompleksne web stranice kojoj će svrha biti iznajmljivanje apartmana(ili iznajmljivanje što vi želite iznajmiti). Koristi ćemo: Bricks Builder WPCodeBox Meta Box (Light) Fluent forms … Uvjeravam vas kako svatko može izraditi web stranicu samo treba pratiti lekcije i učiti. Vidimo se uskoro sa lekcijom broj jedan i početnom lekcijom izrade kompleksne web stranice za iznajmljivanje apartmana!

Preplatite se na naš YouTube kamnal

Dobrodošli na našu web stranicu! Posvećeni smo tome da vam pomognemo naučiti sve o web stranicama i web dizajnu. Bilo da ste potpuni početnik ili iskusni programer, naši vodiči i resursi osmišljeni su da vam pomognu u stvaranju lijepih, funkcionalnih web stranica. Naši vodiči pokrivaju širok raspon tema, od osnova HTML-a i CSS-a do naprednih tehnika JavaScripta. Također pružamo savjete i najbolje prakse za dizajniranje web stranica koje su optimizirane za brzinu, upotrebljivost i pristupačnost. Uz našu pomoć možete izraditi web stranice koje ne samo da izgledaju sjajno, već i rade dobro i pružaju izvrsno korisničko iskustvo. Osim naših poduka, nudimo i usluge web dizajna. Naš tim iskusnih dizajnera može vam pomoći stvoriti prilagođenu web stranicu koja odražava vaš brend i zadovoljava vaše specifične potrebe. Od dizajna logotipa do izgleda web stranice, možemo vam pomoći stvoriti web stranicu koja se izdvaja od konkurencije. Zahvaljujemo što ste posjetili našu web stranicu i radujemo se što ćemo vam pomoći u postizanju vaših ciljeva web dizajna!

Izrada besplatnih web stranica sa WordPress CMS-om. Jedna od najboljih stvari o WordPressu je ta što dolazi s intuitivnim i prijateljskim korisničkim sučeljem. Ako znate koristiti Microsoft Word, lako ćete stvoriti i objaviti sadržaj sa WordPress-om.

Sestrinske Web stranice

Izašao je novi video? Preplati se!

Želite besplatan video da izradimo za vas? Želite naučiti nešto posebno? Preplatite se i video će biti izrađen samo za vas!

Scroll to Top