Preporuke za web stranice

Proces dizajna i razvoja, Objašnjeno korak po korak

Web Dizajn Radionica

Kada se odlučite izraditi web stranmicu priprema je jedan od najvažnijih faktora u web dizajnu! Trebate osmislit izgled, napisati originalne tekstove, izraditi slike, logotip … 

WordPress

WordPress je sustav za upravljanje sadržajem (CMS) koji besplatno instalirate na svoj hosting i izradite web stranicu. WordPress sadrži arhitekturu dodataka i sustav predložaka, tako da možete prilagoditi bilo koji web sadržaj tako da odgovara vašem poslovanju, blogu, portfelju ili internetskoj trgovini.

Responsivni dizajn

Jednostavan za korištenje

WordPress je vrlo jednostavan za korištenje i ima intuitivno sučelje. Redovito dodavanje novih stranica, postova na blogu, slika itd. jednostavno je i može se obaviti brzo. Budući da je tehnologija tako jednostavna, vrijeme utrošeno na formatiranje je znatno smanjeno. Konstantno se nadograđuje i jedan je od nasigurnijih CMS na tržištu.

Imaš potpunu kontrolu

Nema više čekanja da vaš web dizajner napravi jednostavna ažuriranja vaše stranice. S WordPressom imate kontrolu nad gotovo svakim aspektom svoje web-lstranice i možete lako sami napraviti jednostavna ažuriranja. Sadržaj koji ste ugradili(upload) je siguran i vi stejedini koji imaju pristup. Imate mogućnost dodavanja administratora uz vašu kontrolu.

Dizajn 100% prilagodljiv

WordPress djeluje kao pokretač vaše web stranice. Izgled i dojam web stranice može se 100% prilagoditi tako da vaš brend može zasjati i pružiti jedinstveno iskustvo vašim posjetiteljima. Mogućnosti izrade i prilagodbe ograničene su vašom maštom. Sve što vidite možete prilagoditi od izgleda nadzorne ploče, dodavanja analitike do web stranice.

Besplatan

WordPress.org je u potpunosti besplatan. Možete ga jednostavno skinutu i ugraditi na svoje računalo pomoću XAMPP-a ili nekog sličnog programa ili direktno na svoj hosting. Jako zanimljivo je to što WordPress nudi na tisuće besplatnih tema, dodataka, page builder-a ... kako bi mogli što brže i jednostavnije izradili svoju web stranicu!

Alati za Web Dizajn

Naša preporuka

Danas u ponudi imate na tisuće  web alata koji navodno ponoljšavaju i ubrzavaju vaš rad, vašu produktivnost … no međutim to je daleko od istine!

Responsivni dizajn

Alati

Photoshop, Affinity ...

Ako danas želite biti web dizajner poznavanje alata za izradu i obradu slika je nešto što morate znati. Photoshop je najbolji ali jako skup te vam preporučujemo Affinity Designer i Affinity Photo.

XAMPP ili Local

Najbolji alat za izradu web stranica te je najkorišteniji CMS na svijetu. Ima na tisuće besplatnih tema i dodataka koji vam mogu pomoći izraditi vašu web stranicu

Visual Code

Pisanje koda je sasvim normalna stvar ako se bavite web dizajnom. HTML, CSS, JS, PHP … a za to vam je potreban pisač koda ili “code editor”. Svakako Visual Code je broj jedan!

Internet Oglašavanje I Marketing

Internet marketing i oglašavanje preko društvenih mreža popularan je trend i većina tvrtki razumije da treba biti prisutna na društvenim mrežama te koristit kampanje za oglašavanje kako bi iskoristile marketinški potencijal. Nemojte nasjedati na priče kako postoji alat koji će u dva dana vašu web stranicu pretvoriti u internet čudo. I još jedna jako važna stvar, SEO servis je jako skup i treba se koristiti najmanje 4-6- mjeseci, nemojte biti prevareni te da vam netko instalira neki SEO dodatak iuzme vam novac. Ovo je teška i duga tema, za više informacija slobodno nam se obratite.

Tebate samo odlučiti

Kako do novih kupaca

Od startupa do dobro uspostavljenih brendova, pružamo rješenja za društvene mreže koje kupcima pokazuju točno ono što žele vidjeti.Privlačenje klijenata zahtijeva da shvatite njihove potrebe i izazove.

Oglašavanje

Stvaranje učinkovite promotivne kampanje dovest će do novih kupaca, prodajnih potencijalnih kupaca, društvenih pratitelja i povratnih veza na vašu web stranicu(backlinik). Oglašavanje ima istu važnost i težinu koliko i sama web stranica ili web shop.

Društvene mreže

Pružamo pravovremene, visoko ciljane kampanje na društvenim mrežama sa sadržajem koji je uvidan i vrijedan za vaše potencijalne kupce. Društvene mreže postale su najmoćnije oružje za oglašavanje i ostvarivanje direktnog kontakta sa klijentima!

Spremni za akciju?

Čekamo vas sprmeni za akciju. Postanite prisutniji, konkurentniji, pristupačniji od konkurencije! 

Besplatna ponuda i savjet

Izrada besplatnih web stranica sa WordPress CMS-om. Jedna od najboljih stvari o WordPressu je ta što dolazi s intuitivnim i prijateljskim korisničkim sučeljem. Ako znate koristiti Microsoft Word, lako ćete stvoriti i objaviti sadržaj sa WordPress-om.

Sestrinske Web stranice

Izašao je novi video? Preplati se!

Želite besplatan video da izradimo za vas? Želite naučiti nešto posebno? Preplatite se i video će biti izrađen samo za vas!

Scroll to Top